Конкурс «Вихователь року — 2016″

0_833e9_d1cacb4b_orig

DSC_5568ГРАНАЛЬСЬКА НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА –  ВИХОВАТЕЛЬ КЗ «ДНЗ №45 ВМР»

переможець міського конкурсу професійної майстерності «Вихователь року – 2016» в номінації «Вихователь-новатор»

У дошкільному навчальному закладі №45 усі педагоги творчі, креативні, свою роботу спрямовують на розвиток обдарованих дітей. Однак в цьому закладі є педагог, яка своєю неповторністю доказує, що великим щастям для кожного вихователя є можливість бути закоханим у свою професію. Наталія Миколаївна переконана, що обрала професію правильно, адже робота з дітьми дошкільного віку – це її покликання. Вона не тільки виховує дітей, а й відкриває перед ними багатий світ добра, світла, доносячи до дитячих  сердець красу навколишнього світу.

Щохвилини Наталія Миколаївна проживає дитинство, бачить світ дитячими очима, дивується і відкриває все нове та незвідане, створює атмосферу добра і краси, комфорту і затишку. Стаж педагогічної діяльності молодого вихователя зовсім незначний: всього три роки її серце повністю належить діткам, які так і линуть до неї, як до друга, товариша, наставника, «мами». Своїм педагогічним кредо вихователь стверджує: «Дитина – ніжний паросток, який стане могутнім деревом. А доти цей паросток треба поливати добротою, любов’ю та щирістю». 

Наталія Миколаївна прагне  допомогти своїм вихованцям розкрити талант та потяг до мистецтва. Своє бачення проблеми висвітлила в навчально–методичному посібнику «Художньо-естетичний напрямок роботи з дітьми – запорука розвитку маленького «Рафаеля»». Педагог розробила програму гурткової роботи із зображувальної діяльності. Діти мають змогу працювати в дизайн-студії, створювати свої великі шедеври маленькими руками, дарувати радість споглядальникам на модульних картинах.

Вихователь, яким так гордиться колектив закладу, творча, енергійна, талановита, невтомна, відповідальна, цілеспрямована особистість. Переконана, що педагог повинен постійно працювати над собою, пізнавати нове, розширювати свій світогляд, ставити перед собою цілі і рухатись до їх досягнення. Наталія Миколаївна не зупиняється на досягнутому, знаходиться в постійному творчому пошуку нових ідей, підходів до виховання та навчання дошкільнят.

Гранальська Н.М. має хороші організаторські і педагогічні здібності. Знаходиться в постійному творчому пошуку, особливу увагу приділяє родинному вихованню, активно залучає батьків до співпраці.

Наталія Миколаївна була нагороджена Грамотою Департаменту освіти Вінницької міської ради

0_833e9_d1cacb4b_orig